Cégünk, a Kohinor - Építő Kft. egy generálkivitelező- és fővállalkozó cég, több mint 20 év szakmai tapasztalattal, mely 1990-ben alapított családi vállalkozásként indult.


Profilunk a teljes körű kivitelezés - lebonyolítás és a Megrendelők hatékony képviselete.


Cégalapítónk Turcsányi Győző, aki 45 éve dolgozik a szakmában, s ez idő alatt professzionális tudással és vezetői tapasztalattal rendelkezve folyamatosan a Megrendelőink megelégedettségére növekedett cégünk.

2008-tól Turcsányi Csaba, mint többségi tulajdonos és ügyvezető vezeti a céget, több mint 25 éves szakmai tapasztalatával sikeresen folytatva a családi hagyományt.


Ebben a szakmában rendkívül fontosnak tartjuk a szakmai tudást, melyet szem előtt tartva kivitelezzük munkáinkat. Elsődleges szempont számunkra a Megrendelő és megtanultuk a Megrendelők szemén keresztül kivitelezni munkáinkat, a változatos igényeknek megfelelő megoldások biztosítása mellett.

Vállalkozásunk gyors fejlődésével társasházak építésétől kezdve az irodaházak építéséig, csarnokok felépítésétől, felújítások végzéséig, műemléki munkálatokon keresztül egészen szállodák építéséig.


Vállaljuk a teljes körű lebonyolítást és kivitelezést, legyen szó kisebb társasházak kialakításáról, avagy több száz szobás szállodák felépítéséről.


Cégünk folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, mégsem felejtettük el, hogy hol kezdtük, s hogy cégünk kicsiből nőtte ki magát. E szemléletnek köszönhetjük sikereinket, továbbá fő szempontunknak, miszerint a Megrendelő szemével nézzük a kivitelezést.